Yes, after-skate party!!

Zaterdag 1 april wordt het schaatsseizoen, en lustrumjaar van KNSB gewest Zuid-Holland, afgesloten met een groot feest op de Uithof. De avond wordt verbouwd tot een feest door 2 dj’s, Ducktape (bekend van o.a. IOF en koningsdag op de grote markt in Delft) en onze eigen BeatELS!!!

Een flink aantal ELSers heeft al zelf een kaartje gekocht via de website van het gewest, maar om het voor de rest van jullie nog makkelijker te maken openen we hieronder een inschrijving. Hiermee zullen we gezamenlijk in 1 keer alle kaartjes kopen. Een ticket kost 7,00, maar hier krijg je 2 muntjes t.w.v. 3 euro bij, praktisch gratis dus.

P.S. Schrijf je vooral ook in als je al een kaartje hebt, dan kan iedereen zien wie er allemaal komen. Zet dan wel even in de opmerkingen dat je al een kaartje hebt.

In het kort:

Wat: After skate party
Wanneer: 1 april, 20:00 – 01:30
Wie: Alle ELSers en de beatELS
Waar: De Uithof
Kosten: Praktisch gratis (7 euro inc. 2 muntjes)

 

 

 

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers