Lieve fietsfanaten,

Op 7 april vindt de klassieker der klassiekers plaats, namelijk de UHNELSCO fietsklassieker. Uit Het Niets Enorm Lang Stuk Coers Overleven! Jullie staan waarschijnlijk al te trappe(n)len om je stalen ros weer op te tuigen, want het mooie weer staat voor de deur, waarmee ook WheELS steeds dichterbij komt!

Nu gaan we natuurlijk ook echt de fiets op stappen, waarbij een prachtige route wordt afgelegd van 95 km of 200 km. Er zal ook een lunchstop worden georganiseerd om alle lege magen weer te hervullen.

Om vast te oefenen met het inschrijven van WheELS, krijg je nu een extra oefenrondje met het inschrijven van deze prachtige en allermachtige klassieker van een genieter! Wil je liever niet fietsen, maar wel helpen om een lunch te verzorgen voor de uitgehongerde fietsers, schrijf je dan ook vooral in!

 

Wat: Doortrappen
Waar: Het prachtige Delft en omstreken
Wanneer: 7 april 2023
Kosten: ± 5 euro voor de lunch

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers