Bon

Oui, oui, laat die smaakpapillen maar prikkelen tijdens deze Franse wijnproeverij. Donderdag zullen we voor de borrELS un petit dégustation de vins organiseren. Hierbij zullen wij overheerlijke wijnen schenken uit de wellicht voor u bekende Franse streek Livradois-ForELS. Uw smaakpapillen zullen verpletterd worden door het scala van smaken. Ongetwijfeld zullen er magnifieke herinneringen van het zonnige Frankrijk bovenkomen, zodra je deze vins délicieux nuttigt. Ilja Gort kon er helaas niet bij zijn, maar dat is een gemis voor hem, want jij kan er wél bij zijn!

Manger

Voordat de wijnproeverij gaat beginnen, moet je natuurlijk wel enige bodem hebben. Daarom kunnen we vanaf 17:00 in de Freetown Cuisine van X een heerlijk Frans maaltje koken en oppeuzelen. We hebben de keuken tot 19:00, dus voor die tijd moeten we klaar zijn met het diner en de afwas. Daarna is het wijnen, wijnen, wijnen!

Schrijf je hieronder in en geef aan of je mee wilt eten. Laat ook weten of je kan helpen koken en of je allergieën hebt.

 

Wat: Wijnproeverij
Waar: Freetown, X
Wanneer: Donderdag 8 december, 17:00-21:00
Kosten: Ongeveer 4 euro

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers