Zon, IJs, Sneeuw

Yes, aankomende winter is het weer een groot feest. In de zomer van 2021 zijn we naar het mooie Oostenrijk geweest. Dat was een onvergetelijke reis. In de winter van 2023 gaat ELS naar (tromgeroffel….) ELSBrück. Hier gaan we de mooie buitenijsbaan bekijken, sneeuwbal gevechten organiseren, skiën, feesten en nog veel meer. Mocht je de vette presentatie hebben gemist, je vind hem hier onder.

Reisdatum en -planning

De reis vindt plaats in de TU vakantie, dus van 3 februari tot 12 februari. We vertrekken zaterdagochtend 4 februari vanuit Delft om aan het einde van de dag aan te komen op onze bestemming. Afgelopen jaar zijn we met de bus op reis geweest. Dit jaar doen we het net even anders. Dit jaar reizen we met meerdere auto’s naar de mooie bergen. Op zondag 12 februari zullen we de koers richting huis zetten om zo halverwege de avond weer thuis te zijn. Zondagavond kan je rustig bij komen en weer fris en fruitig de volgende dag van start gaan. De exacte vertrektijden volgen in een later stadium, net als de opstaplocaties.

Accommodatie

Tijdens de reis verblijven we in een grote bungalow. In deze bungalow kunnen we op een fatsoenlijke manier helemaal los gaan en feesten tot in de diepe uurtjes. De ijsbaan als de piste is ongeveer 30 minuten rijden vanaf de locatie.

Kosten en Betaling

Kosten voor deze nu al epische reis zijn begroot op €390,- pp. Dit is inclusief onvoorziene kosten, dus de kans is aanwezig dat het bedrag achteraf lager uitvalt. Let op, de kans is aanwezig, dit kunnen we je dus niet garanderen. Zoals gebruikelijk betaal je voor een totaalpakket: het vervoer op en neer, je onderdak ter plaatse, eten/drinken (inclusief alcoholische versnaperingen) en het schaatsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Ook zullen er mogelijkheden komen voor het ondernemen van activiteiten buiten het ijs, deze vallen buiten de begroting en moet je dus apart betalen. Natuurlijk worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar skiën en een mini-stedentrip, als je meer suggesties hebt kun je de commissie altijd contacteren.

Omdat ELS verschillende dingen moeten voorschieten, wordt er een aanbetaling van €250 à €300,- gevraagd. Deze wordt eind december, na de storting van de studiefinanciering, van je rekening afgeschreven. Houd daar dus rekening mee.

Corona

Afgelopen winter was er sprake van een serieuze corona uitbraak. Op dit moment lijkt het eerste piek moment van deze herfst/winter achter de rug te zijn. We weten helaas niet zeker of het bij deze uitbraak blijft. Natuurlijk probeert ELS de risico’s en de gevolgen zo klein mogelijk te houden. Op dit moment gelden er geen corona regels, behalve bij het bezoeken van een apotheek, verzorgingshuis en ziekenhuis moet een FFP2 masker gedragen worden.

Inschrijven en Afmelden

De inschrijving is open van 11 november 13 uur tot 18 november 13 uur. Het maximale aantal deelnemer is nu 47 personen. Om je in te schrijven moet je inloggen met een ELS account. De inschrijving gaat op dibs basis.

Zoals gebruikelijk gaat het hard met de inschrijving. Ben je te laat? Balen, maar schrijf je dan vooral in op de reservelijst als je wel mee wilt. Mocht iemand zich afmelden dan komt er namelijk een plekje vrij. Daarnaast is er een kans dat er meer deelnemers mee kunnen. Dus schrijf je vooral in!

Vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven heb je één week om je af te melden. Mocht je je na meer dan een week toch willen afmelden, dan kan dat alleen als er iemand is die in jouw plaats mee kan. We gaan het aantal deelnemers niet naar beneden bijstellen. Als er niemand in jouw plaats mee kan, zul je helaas moeten betalen voor alle kosten die wel voor jouw worden gemaakt (denk vooral aan accommodatie en vervoer).

Mocht je nog vragen hebben, spreek dan even iemand van de AirmELS aan of stuur een mailtje naar airmels@dssvels.com.

Inschrijflijst

Bij inschrijving ga je akkoord met de annuleringskosten. Zet je voornaam en achternaam in de lijst.

Aanmelden voor bestaande gebruikers