Dat je lievelingskleur groen is, wist je stiekem diep van binnen al. Maar snap je nog niet waarom dat eigenlijk zo is? Of ben je al zo vergroend, dat je alleen nog maar komkommers eet? Ga dan mee op dit epische KennisMakingsWeekend!

Een magisch weekend vol activiteiten, gezelligheid en ELSkalaties, waar de oude ELS-bazen de kersverse ELS-leden de fijne kneepjes van het zijn van een échte ELS’er aanleren!

Dit jaar reizen we af naar het verre oosten, waar ze net als op de ijsbaan niet gek opkijken van wat blarenpleisters. Laat je wandelschoenen lekker thuis, pak je stapschoenen in en maak je klaar voor de Nijmeegse Driedaagse!

Vrijdag 30 september vertrekken we vanuit Delft met de wijntrein naar Nijmegen, waar de eerste stappen gezet zullen worden. Zaterdag wordt een sportieve dag vol activiteiten en wie weet duiken we ‘s avonds de stad weer in. Wat we zondag gaan doen, blijft nog een verrassing, maar neem vooral je zwemkleren mee. We zullen eind van de middag weer terug zijn in Delft en het weekend afsluiten met een pizza bij Ciao Ciao!

Mocht je nou niet het hele weekend kunnen, dan kan je je ook inschrijven voor 1 of 2 dagen, of alleen het pizza eten.

Let op: De inschrijving sluit al op 15 September, dus schrijf je snel in, want dit wil je niet missen!

 

Wat: ELS KennisMakingsWeekend!
Wanneer: 30 September t/m 2 Oktober
Waar: Nijmegen
Kosten: +/- 60 euro
Inschrijving: vóór 15 September

 

Vragen? Mail de secretaris

 

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers