De zomervakantie zit er weer op en de nieuwe leden druppelen binnen, dus dat betekent dat het weer tijd is voor de HalloWatLeuk­DatJeNieuwLid­OfTerugVanVakantieBent-BBQ! Na afloop van de introductie-droogtraining van dinsdag 13 september gaan we BBQ’en met nieuwe leden, huidige leden en geïnteresseerden. De kosten van de BBQ zullen ongeveer 8 euro bedragen. Tenzij je nieuw lid of geïnteresseerd bent, dan is de barbecue helemaal gratis! Wil je niet meetrainen, maar wel bij de BBQ zijn, dan kan dit natuurlijk ook. 

We zullen hier trainen van 18:30 tot 20:00 uur.

De BBQ is op het BBQ-veldje in de Delftse Hout vanaf 20:00 uur. Meld je aan vóór 10 september!

 

Als je dieetwensen of allergieën hebt kan je dit in de opmerkingen vermelden.

 

Vragen? Mail de secretaris

 

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers