Wat: ZomerCK!
Wanneer: zaterdag 10 september van 13:30 tot 17:30
Waar: Wielerbaan Ahoy Rotterdam (Landscheiding 101, 3045 NK Rotterdam)
Kosten: Gratisss

Zaterdag 10 september is het dan eindelijk zover, het zomerCK van ELS staat op het programma! Na zorgeloos te hebben kunnen sporten in de zomer, is dit het ideale moment om te laten zien hoe jij het aankomende winterseizoen gaat presteren of om eens een wielerbaan uit te proberen ;).

De clubkampioenschappen bestaan uit een hardloop-, skeeler-, en fietsonderdeel. Bij elke discipline wordt er een sprint- en een lange afstandsonderdeel gereden/gelopen. Hieronder een overzicht van de onderdelen:

  • Fietsen sprint: 1/2 ronde (500 meter)
  • Fietsen duur: Koers! 20 minuten + 3 ronde
  • Hardlopen sprint: 100 meter
  • Hardlopen duur: 2 rondes (3000 meter)
  • Skeeleren sprint: 1/2 ronde (500 meter)
  • Skeeleren duur: 10 minuten + 1 ronde

Het CK vindt dit jaar plaats bij Ahoy in Rotterdam van 13.30 tot 17.30. Aan het einde van de dag worden degenen die het beste hebben gedaan over alle zes de onderdelen gehuldigd met een medaille. Mocht je niet met alle onderdelen mee willen doen, dan is het ook mogelijk om je per onderdeel in te schrijven. Laat in de opmerkingen weten met welke onderdelen je mee wilt doen!

De prijsuitreiking zal bij de wielerbaan zijn, waar het ook mogelijk is om gebruik te maken van de kleedkamers. Na afloop zullen we met diegene die willen pizza bestellen. Het zal snel donker worden, dus vergeet geen lampjes mee te nemen. Ik (de wedstrijdsecretaris, red.) kijk er naar uit! Ik hoop jullie ook 🙂

Aanmelden voor bestaande gebruikers