We gaan met ELS weer mee doen met 24kika! Iedereen kent dit fonds dat tegen kanker bij kinderen strijdt, super mooi om dit goede doel te kunnen steunen als vereniging. Het idee is dat je je laat sponsoren door zo veel mogelijk kilometer te skeeleren met je team. Dat kan bestaan uit maximaal zes mensen en duurt 24 of 6 uur. Dit gaat is sportief natuurlijk ook super leuk om met z’n allen te doen, zeker omdat er waarschijnlijk ook andere SSV’s aan de start zullen staan. Dus schrijf je nu in en geef aan of je voor 24 of 6 uur wil gaan! De indeling van de teams zal afhankelijk zijn van de inschrijvingen.

Wat:                        6 / 24 uurs race in estafette vorm
Wanneer:               Vrijdag 2 en zaterdag 3 september (het laatste weekend van de zomervakantie)
Waar:                      Wheelerplanet Spaarnwoude
Kosten:                   50,- inschrijfgeld + eten en vervoer

Wil je meer weten? Kijk dan hier.

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers