Tijdmachine

Het heeft even mogen duren, maar de zomer variant van de winterreis zal binnenkort aanbreken. Aankomende zomer gaat ELS weer op buitenlandreis. In de zomer van 2022 gaat ELS naar (tromgeroffel….) Livradoi-ForELS (Frankrijk), we zullen hier gaan genieten van de bergen, het uitzicht en de feesten. Mocht je de vette video tijdens de ZBBB hebben gemist of je hem weer bekijken, zie de video hieronder.

Reisdatum en -planning

De zomerreis vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie, dus van 25 juni tot 3 juli. We vertrekken zaterdagochtend vroeg uit Delft om aan het begin van de avond aan te komen op onze accommodatie. We zullen gaan reizen met verschillende auto’s en een bakbus voor alle fietsen. Zaterdag 2 juli zullen we weer terug gaan richting Delft. De exacte vertrektijden volgen in een later stadium, net als de opstaplocaties.

Accommodatie

Tijdens de reis verblijven we in twee losse accommodaties. Beide accommodaties zijn geschikt voor 15 personen per accommodatie. In vergelijking met de winterreis moeten er nu wel gekookt worden, maar dit zal vast veel plezier opleveren.

Kosten en Betaling

Kosten voor deze nu al epische reis zijn begroot op 300,- pp. Dit is inclusief onvoorziene kosten, dus de kans is aanwezig dat het bedrag achteraf lager uitvalt. Let op, de kans is aanwezig, dit kunnen we je dus niet garanderen. Zoals gebruikelijk betaal je voor een totaalpakket: het vervoer op en neer, je onderdak ter plaatse, eten/drinken (inclusief alcoholische versnaperingen).

Ook zullen er mogelijkheden komen voor het ondernemen van activiteiten buiten het fietsen, deze vallen buiten de begroting en moet je dus apart betalen. Natuurlijk worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. Er wordt momenteel gekeken naar een mini-stedentrip, wijnproeverij, wandeling, mountainbiken, als je meer suggesties hebt kun je de commissie altijd contacteren.

Omdat ELS verschillende dingen moeten voorschieten, wordt er een aanbetaling van €250 ,- gevraagd. Deze wordt begin juni, na de storting van de studiefinanciering, van je rekening afgeschreven. Houd daar dus rekening mee.

Corona

In Frankrijk geldt tot op het heden een 3G beleid. Een test mag niet ouder zijn dan 72 uur voor PCR/Naat test en een antigeen niet ouder dan 48 uur. Een herstelbewijs is geldig tussen de 11 en 180 dagen na een positieve besmetting. Het vaccinatiebewijs geldt als u volledig gevaccineerd bent (7 dagen of langer geleden gevaccineerd met 2 doses van Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Covishield, of 28 dagen of langer geleden 1 keer gevaccineerd met het Janssen-vaccin). Ook is het vaccinatiebewijs geldig als u naast uw volledige vaccinatie een boosterprik heeft gehad. Voor meer informatie: Nederlandwereldwijd.nl

Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht in het OV en zal de QR-code van de corona app nog gebruikt moeten worden. We verwachten dan ook dat dit zal blijven, maar we kunnen niks garanderen. Natuurlijk probeert ELS de risico’s en de gevolgen zo klein mogelijk te houden, maar dit lukt ons niet alleen. Hiervoor hebben we ook de hulp nodig van de reiziger. Voor de reiziger zullen er richtlijnen gaan gelden om er een epische reis van te kunnen maken. Deze richtlijnen zullen een paar weken voor vertrek bekend worden gemaakt.

Inschrijven en Afmelden

De inschrijving is open van 19 mei 12 uur tot 27 mei 23:55 uur. Het maximale aantal deelnemer is nu 30 personen. Om je in te schrijven moet je inloggen met een ELS account. De inschrijving gaat op dibs basis.

Zoals gebruikelijk gaat het hard met de inschrijving. Ben je te laat? Balen, maar schrijf je dan vooral in op de reservelijst als je wel mee wilt. Mocht iemand zich afmelden dan komt er namelijk een plekje vrij. Dus schrijf je vooral in!

Vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven heb je één week om je af te melden. Mocht je je na meer dan een week toch willen afmelden, dan kan dat alleen als er iemand is die in jouw plaats mee kan. We gaan het aantal deelnemers niet naar beneden bijstellen. Als er niemand in jouw plaats mee kan, zul je helaas moeten betalen voor alle kosten die wel voor jouw worden gemaakt (denk vooral aan accommodatie en vervoer).

Mocht je nog vragen hebben, spreek dan even iemand van de AirmELS aan of stuur een mailtje naar airmels@dssvels.com.

Inschrijflijst

Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden van afmelden. Zet je voornaam en achternaam in de lijst.

Aanmelden voor bestaande gebruikers