In het weekend van 10-12 juni zal voor het eerst in drie jaar weer het Groot Nederlands Studentenkampioenschap (GNSK) plaats vinden en toevallig in Den Haag! Achter de schermen is ELS bezig met de organisatie van het onderdeel skeeleren. Het gaat een supermooi weekend worden met een prachtige wedstrijd in het Zuiderpark en een knallend feest in Delft. We zoeken alleen nog rijders  en vrijwilligers!  De inschrijving sluit 24 mei.

De wedstrijd
Zaterdag 11 juni               21 km marathon
Zondag   12 juni               100 m sprint & 8 km puntenkoers

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Voeg jezelf dan toe aan de whatsapp groep!

Vrijwilligers
Hoef je niet per se te rijden maar wil je bijvoorbeeld wel naar het feest? Voeg jezelf dan toe aan de whatsapp groep voor de vrijwilligers (we kunnen alle hulp goed gebruiken en wordt vet gezellig)! Naast een kaartje voor het feest krijg je ook een vet shirtje.