Heb je (nog) geen skeelers, maar wil je wel meemaken hoe episch skeeleren is? Kom het dan op vrijdag 6 mei uitproberen! Wij doen ons best om te zorgen dat je gratis een setje skeelers (speed skates) kan lenen en mee kan doen met de skeelertraining bij de Nootdorpse ijsclub. Let op: een helm is verplicht! De skeelertraining begint om 18:30, maar zorg dat je er wat eerder bent zodat je nog tijd hebt om skeelers te passen en deze aan te trekken. Bij slecht weer (regen) zal de clinic verplaatst worden. Houd dan de website even in de gaten.

Kosten:                       gratis!
Waar:                          Nootdorpse ijsclub
Wanneer:                   6 mei van 18:30 – 20:00
Wat neem ik mee:    Helm  

Schrijf je hieronder in en zet even bij de opmerkingen je schoenmaat hebt. In verband met het ophalen van het materiaal kan je jezelf tot en met woensdag avond inschrijven. Heb je al wel skeelers, dan kan je uiteraard gewoon komen trainen zonder je hieronder op te geven.Aantal deelnemers: 7
# Naam Opmerking
1. Pien Wilmink 36 
2. Liza 41 
3. Niels de Bruin 45 
4. Mo 39 of 40 niet Zeker 
5. Meike Bloem 40 
6. Jorn Limburg 41 
7. Stef Maar 45, hebben jullie misschien ook van die knie beschermers ?