De lente is begonnen, de eerste fietslijntjes worden gekweekt en Hemelvaart komt steeds dichterbij… Het is weer tijd voor WheELS!!

Dit jaar valt het epische fietsweekend van ELS wederom in het Hemelvaartweekend, van 26 t/m 29 mei. Tijdens dit hoogtepunt van het zomerseizoen gaan ELS en Softijs samen naar Zuid-Limburg en de Ardennen voor een weekend lang wielrennen, mountainbiken en gezelligheid. We verblijven ook dit jaar weer in de monumentale carréboerderij ’t Leienhoes in het mooie heuvellandschap in de buurt van Wijlre. Daar zijn er 80 stapelbedjes beschikbaar voor fanatieke en minder fanatieke fietsende ELSers en Softies. Het hele weekend zal bij elkaar qua kosten rond de 80 euro liggen.

De inschrijving voor dit weekend zal openen op 30 maart om 13:00. Dan zal onderaan dit bericht de inschrijflijst verschijnen. Zodra je op de deelnemerslijst staat, heb je een plekje en kan je daarna rustig de vragenlijst invullen waar je automatisch naar doorgestuurd wordt. Hierin vragen wij alle informatie van je die wij nodig hebben voor deelname en daarmee is je inschrijving definitief. Als je je hebt ingeschreven, maar je kan toch niet mee, kan je je tot en met 6 april kosteloos afmelden.

Er zijn 80 plekken beschikbaar waarvan de eerste 40 ELSers en de eerste 40 Softies die op 6 april 23:59 uur op de deelnemerslijst staan gegarandeerd een plekje krijgen. Als deze plekken nog niet allemaal vergeven zijn, omdat een vereniging minder dan 40 deelnemers heeft, worden de overgebleven plekken opgevuld door de reserves van de andere vereniging.

Als je van plan bent om niet het hele weekend erbij te zijn, dan wel niet overal gebruik van te maken, dan kun je dit doorgeven tot 6 april aan effelekkeractief@gmail.com. De ELA bepaalt voorafgaand aan WheELS of er een korting op de deelnemersprijs zal worden berekend, ja of nee en hoeveel procent dan op welke post.

 

 

Hieronder de belangrijkste info nog op een rijtje:

Datum: 26 mei t/m 29 mei
Locatie: ’t Leienhoes
Leienhuisweg 1B
6321 AV  Wijlre
Kosten: rond de 80 euro, kosteloos afmelden tot 6 april, eind april zal de aanbetaling van 60 euro worden afgeschreven.
Inschrijving: 30 maart 2022 om 13:00 uur

 

Log in om in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers