Wie worden de nieuwe clubkampioenen der DSSV ELS?? Na een kleine afwezigheid kunnen we vol trots aankondigen dat we zondag 27 maart het clubkampioenschap van 2022 kunnen verrijden op de Uithof. Net als vroeger doen we dit samen met DKIJV.

Het kampioenschap zal verreden in drie categorieën; A, B en C. Je zal ingedeeld worden in een categorie op basis van je (geschatte) seizoenstijd. De categorieën HA/DA/HB/DB zullen een 500/1500 rijden en HC/DC een 500/1000. Als je een andere afstandscombinatie wil rijden, kan dat, maar buiten mededinging voor het klassement en podium.

Daarnaast is er de kans dat we een massastart kunnen organiseren! Super vet.

Let op: Ons CK valt op de tweede dag van het NSK Allround in Haarlem. Je kunt bij SoftIJS aanvragen om alleen de eerste dag mee te doen.

 

Wat:  Clubkampioenschap
Wanneer:  27 maart
Waar:  De Uithof
Kosten:  Gratis
Hoe laat: 17:30-22:30

 

 

Log in om je in te schrijven

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers