Al weken gaat er slechts één prangende vraag door ons hoofd: naar welke winterse oord zullen we aankomende winter afreizen? De AirmELS geven het verlossende antwoord tijdens de enige echte WinterreisbestemmingsbekendmakingsBorrELS (in après-ski thema!). Meer informatie over de winterreis vind je hier!

Door de huidige maatregelen zijn de tijden van deze BorrELS aangepast. Daarom gaan we om 18.00 in De Klok pizza en pasta bestellen bij Klein Italië!

Wat: WinterreisbestemmingsbekendmakingsBorrELS (WBBB)
Wanneer: 
Donderdag 18 november van 17:00 tot 20.00 uur
Waar: Café De Klok
Wat trek ik aan: Mijn coolste après-ski-outfit ⛷️

Interesselijst voor de winterreis!

De inschrijving voor de BorrELS zal hier open gaan op woensdag om 12.00! In de Klok zijn 40 zitplekken, dus boven de 40 is het BYOC (bring your own chair). Als je al weet welke pizza (33cm) of pasta je wil uit dit menu kan je dat aangeven in de opmerking. Je kan je bestelling ook tot 18.00 doorgeven in De Klok.

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers