'vo voor de nieuwe leden

Natuurlijk houdt een ELS’er van schaatsen en vindt groen een ontzettend mooie kleur. Maar het zijn van een echt ELS’er omvat zoveel meer! Daarom zullen de oude ELS bazen en bazinnen tijdens het KennisMakingsWeekend de kersverse ELSleden alles bijbrengen om na dit epische weekend vol activiteiten, gezelligheid en ELSkalaties, een echt ELS’er te zijn. 

Dit jaar konden we geen afscheid nemen van onze lieve schaatsbaan, dus blijven we lekker dichtbij en verblijven we in Den Haag. Vrijdag 22 oktober vertrekken we na de ijstraining op de fiets richting de duinen, waar we ons vergroeningsweekend starten. Zaterdag zal een dag vol activiteiten en sport worden en sluiten we de dag af met een themafeest. Zondag zullen we na een kleine tussenstop bij zwembad Het Hofbad, afsluiten met een pizza’tje bij Ciao Ciao in Delft. 

Er is plek voor 35 leden en het hele weekend bij elkaar zal rond de 60 euro kosten. 

Om de eerstejaars een kleine voorsprong te geven zal de inschrijving aankomende week uitsluitend open zijn voor mentoren en hun mentorkindjes. Vanaf 10 oktober zal de inschrijving open gaan voor alle leden.

Omdat we zoveel mogelijk ELS’er willen laten meegenieten is het ook mogelijk om bij individuele activiteiten aan te sluiten. Daarom zal er 10 oktober ook een inschrijving worden geopend voor individuele activiteiten tijdens het KMW, zoals bijvoorbeeld het themafeest, avondeten en het zwemmen.

Dit wil je niet missen! Dus schrijf je snel in, want vol is vol! 

Klik hieronder als je je wilt inschrijven voor losse activiteiten tijdens het KMW.

Losse activiteiten

Inschrijven KMW

Wat: ELS KennisMakingsWeekend
Wanneer: 22-24 oktober
Waar: Den Haag
Kosten: +/- 60 euro
Inschrijving: 4 oktober voor eerstejaars, 10 oktober 17:00 voor alle leden

Aanmelden voor bestaande gebruikers