Op woensdagavond 22 september zal de WissELS ALV plaatsvinden in de achterste toren van het monumentale Delftse Kruithuis (Schiekade 2). De uitnodiging hiervoor is al per mail verstuurd.

Tijdens de WissELS-ALV zal het 22ste bestuur na een mooi jaar gedechargeerd worden om vervolgens eventueel een nieuw bestuur te installeren. Ook worden de beleidsplannen en begrotingen van het bestuur en KB behandeld en worden alle commissiemutaties met een hamerslag officieel gemaakt en bekroond met een shotje ELS-bitter. Kortom, daar wil je bij zijn!

Vanwege de capaciteit van de zaal, mogen er helaas maar 35 mensen fysiek aanwezig zijn in de wachttoren. We verwachten dat dit voldoende zal zijn, maar om er toch voor te zorgen dat iedereen de ALV kan volgen, willen we graag weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Daarom hieronder een inschrijving. Bij overschrijding van de zaalcapaciteit wordt er een livestream opgezet, deze zal dan t.z.t. naar de desbetreffende personen gecommuniceerd worden. Degenen die dan niet fysiek aanwezig kunnen zijn, zullen hiervoor ook een uitnodiging krijgen.

Belangrijk: deze ALV zal een Testen voor Toegang evenement worden, zodat er geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Bij binnenkomst moet je een geldige QR-code, dus een vaccinatie-, herstel- of testbewijs, kunnen tonen.

Locatie: het Kruithuis, Schiekade 2, Delft

Inloop: 18.30 uur

Aanvang: 19.00 uur

Aanmelden voor bestaande gebruikers