Op zondag 19 september staat er eindelijk weer een echte wedstrijd op het programma, namelijk het zomer clubkampioenschap van ELS! Dit clubkampioenschap bestaat  uit een hardloop-, skeeler- en sprintonderdeel. Bij elke discipline wordt er een sprint- en een langeafstandsonderdeel gereden/gelopen. Hieronder een overzicht van de onderdelen:

  • Hardlopen sprint: 60 meter
  • Hardlopen duur: 1 ronde (1500 meter)
  • Skeeleren sprint: 60 meter
  • Skeeleren duur: 15 minuten + 1 ronde
  • Fietsen sprint: 60 meter
  • Fietsen duur: 20 minuten + 1 ronde

Het kampioenschap vindt dit jaar plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur bij HSK Trias (dat ligt naast ijsbaan de Uithof). Aan het einde van de dag worden degenen die het het beste hebben gedaan over alle zes de onderdelen gehuldigd met een medaille. Mocht je niet met alle onderdelen mee willen doen, dan is het ook mogelijk om je per onderdeel in te schrijven. Laat in de opmerking even weten met welke onderdelen je mee wilt doen.

Ik heb er enorm veel zin in, dus tot de 19e!

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers