Op zaterdag 14 augustus organiseert de ELA een floenkibaltoernooi met het thema Foute Fluo Fitness! Dus trek je beste Foute Fluo Fitness outfit uit de kast en kom heerlijk een middag in zon in de Delftse Hout iedereen verslaan met Floenkibal. Voor degenen die floenkibal niet kennen: Het is een drankspel en dit filmpje legt precies uit hoe het werkt. Uiteraard kun je ook gewoon mee doen als je geen alcohol drinkt.

We beginnen zaterdag om 16:00 met het toernooi, waar we dan ter plekke teams zullen maken. Rond etenstijd zal het toernooi afgelopen zijn, de liefhebbers kunnen dan een pizzaatje bellen en lekker blijven hangen in de Delftse Hout. De kosten (voor bier/drinken en snackies) zullen ongeveer 5 euro bedragen.

In het kort:

Wat: Foute Fluo Fitness Floenkibaltoernooi
Wanneer: Zaterdag 14 augustus 16:00
Waar: Delftse Hout (bbq veldje)
Kosten: Ongeveer 5 euro

Kortom: Wees erbij en schrijf je hieronder in! Geef het even aan in de opmerkingen als je geen alcohol drinkt. En vergeet je outfit niet! De inschrijving sluit vrijdag 13 augustus om 17:00.

Aanmelden voor bestaande gebruikers