De afgelopen tijd hebben we met de commissie hard gewerkt aan een nieuwe site. En zie hier het resultaat! Wij vinden de site echt keigaaf geworden! Verschillende pagina’s hebben nu een fancy design, er is nu eindelijk een goed werkende mobiele versie, er zijn nu soepele animaties en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al met al vinden we de nieuwe site er nu veel gelikter uitzien en ook veel beter werken!

Want zeg nou zelf, de nieuwe site ziet er toch veel beter uit:

We hebben ook nog even aan een paar willekeurige mensen gevraagd wat ze er van vonden, zie hieronder een selectie uit de overwegend positieve reacties:

This site looks amazing! I have never seen such a great website. They have done a wonderful job and improved the site tremendously. People said it couldn't be done, but I still believed in it, and in the end it was a great success!

Donald Trump

In tegenstelling tot het coronadashboard werkt deze site wel gewoon goed!

Hugo de Jonge

It's really hard to design products by focus groups. A lot of times, people don't know what they want until you show it to them. If you show them the ELS website, people will immediately know what they want!

Steve Jobs

ELS Bravo!

Kanye West

7,5. Sgoeddd!

De Lullo's

Maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar wat jullie ervan vinden! Hij staat nu natuurlijk super strak in de lak, maar er zijn vast nog wel puntjes die we toevallig over het hoofd hebben gezien, of misschien zijn er juist dingen waarvan je even wil zeggen dat je er nu niet meer zonder kan. Wij willen het weten, dus geef het hieronder aan! Invullen kost maar paar minuutjes.

ToedELS van de HTMELS!