Op donderdag 1 april organiseren Softijs en ELS samen het eerste borrel IUT ooit, en daar zijn alle studenten schaatsers voor uitgenodigd! Want nu er geen schaatswedstrijden georganiseerd kunnen worden, moet er natuurlijk op een andere manier gemeten worden wie de snelste en beste zijn. Dat doen we tijdens het borrel IUT door in teams van 4 verschillende spellen te spelen.

Voor dit IUT meld je je of als duo aan of individueel . Je wordt dan op de avond zelf ingedeeld bij respectievelijk een ander duo, of 3 andere mensen. Zo zit je in een team van 4 met wie je vervolgens samen strijd om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Super gezellig dus, en een leuke manier om andere SSV leden te leren kennen!

Je kunt je hieronder inschrijven, vermeld hierbij je vereniging in de opmerking. Voor duo’s: Zet beide namen in één inschrijving, dan zien we dat je als duo bij elkaar hoort. De inschrijving sluit dinsdag 30 maart om 18:00. De zoom-link voor het borrel IUT is: https://zoom.us/j/96661825121?pwd=VEM0WEpEVU8xQ0ROR05NN3p3WjNPQT09 en zal ook donderdag 1 april in de loop van de dag via jullie vereniging gestuurd worden.

In het kort:
Wat: SoftELS borrel IUT
Wanneer: Donderdag 1 April, 20:00 inloop, start 20:15 – ongeveer 22:00
Voor wie: Alle leden van studentenschaatsverenigingen
Dus? Inschrijven natuurlijk!

[EVENTR REGISTRATION 325]

[EVENTR ATTENDEES 325 allow_delete=1]