De ELSstedentocht gaat er komen!! De Driemanspolder bij Zoetermeer ligt er prachtig bij en we zullen daar morgen een uur eerder beginnen, zodat het rustiger is en het ijs er mooier bij ligt. We zullen dus om 9:00 beginnen! Inschrijven kan hieronder nog en de natuurijs-tips zijn hier te vinden.

De IncredibELS heeft nog een mooie verrassing, want jullie kunnen een hele tocht maken, de ELSstedentocht! Op de route liggen 11 objecten, waarmee jullie een selfie moeten maken en die naar Hannah kunnen sturen. Voor de strijders die deze tocht voltooien, worden er ook nog heuse kruisjes gemaakt!

Het zal ongeveer 40 minuten fietsen zijn, net zo lang als naar de Uithof en hier is de Driemanspolder: https://goo.gl/maps/u75bwAAHoVnRqwsTA

De schaatsroute zal morgenochtend gedeeld worden via deze groep!

Aanmelden voor bestaande gebruikers