Vanwege de avondklok zijn de trainingstijden veranderd. De trainingen zullen in dezelfde vorm gegeven worden als dat jullie gewend zijn en de weekplanning ziet er als volgt uit:

Dinsdag 18:00 – 19:30 Droogtraining
Woensdag 07:30 – 08:40 Schaatstraining
Vrijdag 07:30 – 08:40 Schaatstraining

Dit is voor de schaatstrainingen erg vroeg, maar dat is voor ELS natuurlijk geen probleem, de benen zijn ‘s ochtends immer uitgerust van de nacht. Winnen dus! Het betekent wel dat je vroeg moet vertrekken uit Delft, namelijk rond 06:30. Je kunt altijd iemand van het bestuur appen of bellen om samen te fietsen.

Om jullie extra te motiveren om vroeg je bed uit te komen, zullen de mensen die aankomende twee weken elke ochtendtraining present zijn een leuk cadeautje van het bestuur krijgen en bekroond worden met de titel ‘Vroege VogELS’!

We zien jullie graag op de trainingen!