Beste racers! Aangezien er dit jaar geen wedstrijden zijn, moeten we zelf maar wat competitie maken! We gaan de komende weken wat wedstrijdjes doen met behulp van transponders. Om te beginnen gaan jullie deze week proberen een zo hard mogelijk rondje te rijden op de training. Stuur een screenshot van je snelste ronde tijd naar mij, dan maak ik aan het einde van de week de uitslag!

Voor de mensen die geen transponder hebben of niet weten wat het is: een transponder is een chip die je om je enkel kunt doen. Op de finish (einde rechte stuk aan de kant van ingang), ligt een lijn waar je rondetijd wordt gemeten. Die tijd kun je vervolgens op je telefoon zien. Als je zelf geen transponder hebt, dan kan je vragen of je er even een mag lenen als je je snelle rondje gaat rijden.

Heel veel succes met en snel rondje rijden deze week! Ik zie jullie screenshots tegemoet!

PS: dit is bedoeld voor schaatsers van alle niveaus!