De fysieke droogtraining gaat weer door!!

We mogen weer in groepjes van 2 trainen en kunnen weer onder begeleiding van de trainers aan de slag! De training begint elke dinsdag om 18:30 in het Delftse Hout.

Er zal worden getraind in groepjes van 2 personen. Elk groepje is duidelijk te herkennen en te onderscheiden van andere groepjes d.m.v. een lintje dat gedragen wordt door elke persoon in het groepje. Verschillende groepjes hebben dus verschillende kleuren lintjes. Binnen je groepje moet je altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. De afstand tot andere groepjes is altijd minstens 5 meter.

Wanneer je aankomt bij de droogtraining, liggen de lintjes klaar in hoopjes. Het is de bedoeling dat je bij aankomst gelijk naar een hoopje lintjes loopt en er één omdoet. Op de plek van de lintjes kun je dan je tas/jas/overbroek neerleggen. Deze plek is ook waar je in jouw groepje van 2 de training uit zult voeren.

De trainers zullen herkenbaar zijn aan hun felgekleurde hesjes. De trainers geeft alleen per groepjes uit! Dus als er al een groepjes bij de trainer staat moet je helaas even wachten of zelf door gaan. Om ervoor te zorgen dat je altijd weet wat de volgende oefening is, ligt er voor elk groepje een schema klaar op de plek van de lintjes. Voor de droogtraining moet je je, i.v.m. mogelijk contactonderzoek, weer inschrijven op de site. De inschrijving zal te vinden zijn op dezelfde pagina als waar je je inschrijft voor de schaatstrainingen. In tegenstelling tot de schaatstrainingen, zit er op de droogtraining geen limiet op het aantal aanwezigen. Je kunt je hier inschrijven!