Op 18 juni is het alweer de laatste keer van dit jaar dat we gaan eten bij de Corbulo.. snik.. snik. Maar treur niet, want de RoddELS grijpt dit aan om weer eens een echte vrouwenactiviteit te organiseren! En wat is er nou vrouwelijker dan enorm cocktails zuipen? Tijdens het eten op de Corbulo mag jij aan de wereld jouw cocktailbouwkunsten laten zien. Als je bij het inschrijven achter je naam aangeeft hoeveel strippenkaarten jij wilt (1 strippenkaart is voor 5 cocktails en kost slechts 12 euro) krijg je die bij binnenkomst. En delen kan natuurlijk! En mannen, om jullie een beetje te laten voelen hoe prachtig het is om een vrouw te zijn, zijn jullie uiteraard ook welkom. Je mag natuurlijk ook gewoon komen eten op de Corbulo en de cocktails om je heen aanschouwen en dan hoef je niks in te vullen bij de inschrijving, maar proeven is uiteraard veel epischer.

De kosten voor het eten bedragen € 6,50-.  Wil je mee eten drinken? Schrijf je in voor dinsdag 18 juni 16:00.

Waar: De Corbulo – De Nieuwe Haven 5, Delft.

Tijd: 20:15

*GEEF AAN BIJ DE OPMERKINGEN ALS JE WILT HELPEN MET KOKEN, IS MEGA LEUK!*

One Comment