Nieuws

Inschrijving WheELS 2019

By 1 juni 2019No Comments

Dit jaar valt Hemelvaart in het weekend van 30 mei t/m 2 juni en dat betekent natuurlijk tijd voor WheELS!

Via onderstaande inschrijving kun je je opgeven voor het meest epische weekend van het jaar. Zodra je je hieronder hebt ingeschreven, sta je op de deelnemerslijst. Hierna word je automatisch doorgestuurd naar een vragenlijst. Deze kun je nu op je gemak invullen, zodra je deze hebt ingevuld is je inschrijving definitief.

Meer informatie vind je hier: https://effelekkerschaatsen.com/informatie-wheels-2019/

INSCHRIJVEN MET VOOR EN ACHTERNAAM, zoals vermeld op paspoort of ID.

LET OP Onder dit bericht zie je de inschrijflijst van WheELS. Deze is nog niet ingedeeld per vereniging. In principe zijn er 40 plekken voor ELS en 40 voor Softijs. Het kan dus zijn dat je wel tussen de 80 eerste inschrijvingen zit, maar dat je niet tussen de 40 eerste inschrijvingen van jouw vereniging zit en dat je dus reserve bent. Mochten er van één vereniging minder dan 40 deelnemers zijn, dan worden deze plekken natuurlijk opgevuld met reserves van de andere vereniging.

Log in om in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers