Vrijdag 8 juni wordt onze vereniging weer een jaartje ouder, zij wordt dan al 19 jaar! Dit gaan wij zeker vieren door te gaan survivallen! Survival is Engels voor overleven. Hardlopen combineren met het overwinnen van hindernissen. Kracht, conditie, souplesse en techniek (‘vo) zijn allemaal van belang bij het survivallen. Bij ELS heersen we in kracht, conditie, souplesse en techniek, dus dit kunnen wij zeker aan!

Dit gaan we doen op een outdoor hindernisbaan in Zoetermeer. Wij vertrekken om 17.00 vanaf het politiebureau met de fiets. Om 18.00 mogen wij anderhalf uur losgaan op de baan. Vanaf 20.00 gaan wij gezamenlijk eten bij hetzelfde gebouw en er is daarvoor de mogelijkheid om je om te kleden en op te frissen.

Je zult waarschijnlijk een beetje vies worden, dus neem extra kleding mee!

  • Wat? ELS Dies Survivallen!
  • Wanneer? Op de verjaardag van ELS (8 juni)
  • Hoelaat? 17.00 vertrekken met de fiets bij de Oostpoortbrug. Zorg anders dat je voor 18.00 op de baan in Zoetermeer bent.
  • Adres: Buytenparklaan 14, 2717 AX Zoetermeer
  • Kosten: €24.50 incl. eten
  • Meenemen: Kleren waar je vies en nat in kan worden en extra schone kleren

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers