De temperaturen stijgen, het jaar loopt ten einde en dat betekent dat het weer tijd is voor onze jaarlijkse pick-loze-nick op de campus! De RoddELS weet hoe druk het is in deze tijd van het jaar, deadlines, tentamens, stress, enz. Precies daarom moet je goed voor jezelf zorgen, of goed voor jezelf laten zorgen! De RoddELS hebben namelijk een geweldig lekkere lunch in het vooruitzicht! Zoals de naam zegt, discrimeneren we en is deze lunch speciaal en alleen voor de dames van ELS! Geef je daarom op, zodat wij weten op hoeveel dames we kunnen rekenen en met wat voor dieetwensen (vega/ allergieën).

We hopen natuurlijk op stralend weer, maar er wordt niet altijd aan deze wens voldaan. Bij goed weer zullen we lekker in het Mekelpark gaan zitten en bij slecht weer bij Lisa thuis op de Balpol. Het zal dus sowieso doorgaan!

Nog even op een rijtje:
Wanneer:    Donderdag 31 mei 12:30
Waar:            Mekelpark
Wat:               Picknicken
Wie:               ELS-dames!

 

Log in om je in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers