Hey, wir wollen die Eisbären sehen!!

Het seizoen zit er bijna op, höchste Zeit voor een AprELS SKITS party! Dat kan je wel gebruiken na een heel seizoen skiën/schaatsen. Je bent eigenlijk van plan om naar huis te gaan, maar.. als je er bijna thuis bent en langs de buurvrouw loopt zie je een kroeg die stampesvol staat en iedereen gaat uit zijn plaat. Je doet de deur open en louter mooie après-ski hits dreunen door je oren. Wat een goede playlist hebben ze zeg! Pas dan heb je door dat het geen playlist is maar dat er een band live staat te spelen. Gasten in een groene fietsbroek, onblote bezwete bovenlichamen en ze laten iedereen los gaan. Het zijn de BeatELS! Je gaat all out en je hebt de avond van je leven. Mooier kan het niet!

Wanneer: 29 maart 2018

Waar: Cafe de Buurvrouw 

Sint Pieterspoortsteeg 29, Amsterdam (5 minuten lopen vanaf het station waar de nachttrein gaat)

 

One Comment