Volgende week is het dan zover. De wedstrijd waar je de hele zomer voor heb getraind. Misschien zelfs wel stiekem voor heb getraind door het niet op Strava te publiceren zodat je tegenstanders niet weten in wat voor super vorm je bent.

Zaterdag 23 september om 13:00 uur zal het ELS Zomer CK plaatsvinden op het parcours van HSK Trias in Den Haag wat zich vlak naast de Uithof bevind. Hier hebben we voor alle disciplines korte en lange onderdelen zodat er voor iedereen wel iets tussen zit waar hij of zij kans maakt op de winst. uiteraard is er ook weer een overall klassement en de winnaar daarvan krijgt de titel ELS zomerkampioen!

Vul hieronder je naam in en aan welke disciplines je wilt meedoen. Als je voor het overall klassement wil kans maken selecteer dan alles.

We vertrekken gezamenlijk om 12:15 vanaf het politiebureau

Deelnemers update 19-09 17:07

Geen velden gevonden.

One Comment