11-stempELStocht

11-stempeltocht

Het is alweer een schokkende 22 jaar geleden dat Henk Angenent als eerste over de streep kwam tijden de laatste Friese Elfstedentocht. Zo’n lange tijd zonder Elfstedentocht is zwaar voor het land en zeker voor de mooiste groep schaatsers van datzelfde land: de ELS’ers. Om dit gemis een klein beetje goed te maken zijn de ELS-rayonhoofden bij elkaar gekomen en met succes: it giet oan! De lustrumcommissie organiseert de 11-stempELS kroengetocht!

Vrijdag 3 mei zal er om 19:00 gezamenlijk worden gegeten op een nader bekend te maken locatie en zullen rond 20:30 de stempelkaarten worden uitgedeeld waarna de strijd los zal barsten. De lustrumcommissie heeft met zorg een aantal kroegen en opdrachten samengesteld waarmee stempels kunnen worden verdiend. De gelukkigen die aan het eind van de avond een volle stempelkaart hebben winnen een mooi prijsje!

Samengevat
Wanneer: vrijdag 3 mei, eten om 19:00 en begin kroegentocht om 20:30.
Kosten: ongeveer 25 euro voor de tocht (inclusief 5 drankjes en eten).
Inschrijven: hieronder 🙂

Leden van andere ssv’s zijn ook van harte welkom. Zij kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar secretaris@dssvels.nl. Vermeld in die mail ook of je nog op zoek bent naar een slaapplek.

Zet je zelf ook op aanwezig in het facebookevemenent!


Log in om je in te schrijven

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.